77564664 info@chti.ir
امروز شنبه ۱ دی ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

 کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور بدون شک یکی از پرطرفدار ترین کیک ها در سراسر دنیا می باشد و طرز تهیه کیک یخچالی ساده بسیار آسان می باشد. این کیک لذیذ و دوست داشتنی نیازی به فر ندارد و از این لحاظ مورد توجه بسیاری از افراد می باشد. شما می توانید در این بخش از نمناک می توانید دستور کیک یخچالی خوشمزه را بخوانید.

کیک یخچالی

کیک یخچالی خوشمزه

مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:

مواد لازم میزان لازم
 شیر  2 لیوان
 شکر  1 لیوان
 بیسکویت پتی بور 2 بسته
 کره  50 گرم
 وانیل  1 قاشق چایخوری
 پودر کاکائو  3 قاشق غذاخوری
 آرد سفید  3 قاشق غذاخوری

مواد کیک یخچالی 

طرز تهیه ی کیک یخچالی خانگی :

مرحله اول : 

 برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی ابتدا باید آرد را در یک ظرف مناسب الک کنید.  

آرد سفید

مرحله دوم :

پودر کاکائو را نیز الک کنید و به آرد اضافه کنید سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

پودر کاکائو

مرحله سوم :

در ادامه تهیه کیک یخچالی ساده وانیل را نیز به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. 

افزودن وانیل

مرحله چهارم :

یک لیوان شکر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. 

افزودن شکر

مرحله پنجم : 

2 لیوان شیر را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا کمی گرم شود. 

شیر گرم

مرحله ششم : 

مواد آردی را که ترکیب کرده اید را آرام آرام به شیر گرم شده اضافه کنید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده بریده نشود.

هم زدن مواد کیک

مرحله هفتم : 

در این مرحله بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش کنید و کره را به آن اضافه کنید.

افزودن کره

مرحله هشتم: 

تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید تا مایع آماده شده به غلظت برسد.

غلظت سس شکلات

مرحله نهم :

یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی ، و یا سلفون بکشید.

آماده کردن قالب

مرحله دهم :

ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید. برای زیبایی بیشتر کیک از دو نوع بیسکوییت استفاده کنید هم کاکائویی و هم ساده. این کار جذابیت بیشتری به کیک شما می دهد.

چیدن بیسکویت

مرحله یازدهم : 

موادی که آماده کردید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و صاف کنید این کار را چندین لایه ادامه دهید 5 الی 6 لایه کفایت می کند.

زدن سس به بیسکویت

مرحله دوازدهم : 

 کیک  را با قالب به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم(هرچه بیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیه کیک می شود و خوشمزه تر می شود).

چیدن مواد کیک

مرحله سیزدهم : 

بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری به آن استراحت دهید.

کیک یخچالی آماده

مرحله چهاردهم : 

نایلون یا کاغذ روغنی که استفاده کرده اید را جدا کنید. و به طور دلخواه کیک را برش بزنید و نوش جان کنید.

کیک یخچالی

 نکات تهیه کیک یخچالی ساده:

  1.  برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل و گاناش استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودر بادام استفاده کنید.
  3. اگر احساس می کنید که غلظت مایه شکلاتی بیش از حد زیاد شده است، قبل از اینکه آن را از روی شعله گاز خارج کنید، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.
  4. آرد و پودر کاکائو حتما قبل از اضافه کردن به شیر باید الک شود. 
  5. شما می توانید پس از ریختن لایه کاکائو می توانید مقداری موز یا گردو بریزید. 
  6. از شکلات چیپسی نیز می توانید میان مواد استفاده کنید. 
  7. برای تزیین روی کیک یخچالی می توانید از شکلات داغ ، انار دون شده استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک یخچالی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
کیک یخچالی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

لیست خدمات
دسترسی سریع

تهران ، خیابان نظام آباد ، بعد از ایستگاه حسینی ، کوچه گیو ، پلاک 38 ، ساختمان پزشکان ، واحد 1

تلفن :   77559492   -   77564664

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به انجمن صنفی آشپزان و سرآشپزان استان تهران می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح