77564664 info@chti.ir
امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر زعفرانی

مواد لازم برای تهیه دسر زعفرانی:

 

شیر: 3 لیوان

شکر: 1 لیوان

زعفران

پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری

خامه: نصف بسته (خامه صبحانه منظورمه)

گلاب

وانیل

طرز پخت:

پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه(یه استکان) آب سرد ریختم

 

طرز تهیه دسر زعفرانی

 

وقتی یکم از روش جذب شد روی بخار کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف

 

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین

شیر و شکر و زعفران رو توی دیگ ریختم و روی حرارت گذاشتم…مقدار زعفرون رو چشمی ریختم راستش…هم زدم تا مخلوط بشن و شکر حل بشه

وقتی شیر به جوش اومد وانیل و گلاب هم ریختم و خاموش کردم

 

 

و ژلاتین رو توش ریختم و کنار گذاشتم تا کاملا خنک بشه….

 

خامه رو هم از یخچال در میاریم و توی یه کاسه می ریزیم و وقتی شیر و شکر و زعفرونمون خوب خوب خوب خنک شد…

 

طرز تهیه دسر زعفرانی

 

یکم ازش توی خامه می ریزیم  و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه….بازم تاکید می کنم حتما باید خنک شده باشه ها …می بینین که من شیر رو بعد از خاموش کردن توی یه ظرف دیگه ریختم که زودتر خنک بشه

 

 

بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت بشه…می ریزیم توی قالب  موردنظرمون و میره توی یخچال…توجه کنین که همیشه وقتی می خواین توی قالب سیلیکونی
بریزین قالب رو توی سینی یا بشقاب بذارین و بعد منتقل کنین به یخچال که به مشکل برنخورین موقع حملش

بعد از سه چهار ساعت می بنده چون قالبم سیلیکونی بود…نوک چاقو رو زدم کنارش و با دستم قالب رو گرفتم..خودش رو ول می کنه….بعد هم توی ظرف سرو برگردوندم و قالب رو آروم جدا کردم..خودش  تالاپی میفته بیرون

 

اما اگه قالب فلزی هست حتما توی آب گرم می ذاریم

 

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین

فوق العاده خوشمزه ست

 

دسر زعفرانی

 

با یه بافت بسیار نزم و لطیف

 

دسر زعفرانی

 تزیین ژله

دسر زعفرانی

 اگه زعفرونتون خوب آسیاب و
پودر نشه اینجوری ته نشین میشه…این بار زعفرونم خوب آسیاب نشده بود

لیست خدمات
دسترسی سریع

تهران ، خیابان نظام آباد ، بعد از ایستگاه حسینی ، کوچه گیو ، پلاک 38 ، ساختمان پزشکان ، واحد 1

تلفن :   77559492   -   77564664

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به انجمن صنفی آشپزان و سرآشپزان استان تهران می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح