77564664 info@chti.ir
امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
راه اندازی رستوران از صفر تا صد

چطور یک رستوران جدید راه اندازی کنیم؟

تمام گامهایی که برای راه اندازی رستوران باید برداشت:

زمان مورد نیاز: بین چند ماه تا یک سال یا بیشتر، بسته به محل، ایده ، و اندازه رستوران.

گام اول: در مورد ایده رستوران خود تصمیم بگیرید

اولین گام در راه اندازی رستوران، تصمیم گیری در مورد نوع رستوران است. آیا شما به دنبال راه اندازی رستورانی مدرن هستید یا رستوران سنتی را ترجیح میدهد؟ آیا شما در نظر دارید یک نوع غذای خاص؛ ایرانی، هندی یا ایتالیایی سرو کنید؟ قبل از اینکه شما گام دوم را بردارید، ابتدا نیاز به تعریف این موضوع دارید که چه نوع رستورانی میخواهید باز کنید.

گام دوم: محل و موقعیت رستوران خود را انتخاب کنید

موقعیت و محل رستوران عامل اصلی در شکست یا موفقیت یک رستوران است. قبل از امضای اجاره نامه یا خرید ملک برای رستوران، حتماً به این نکات توجه کنید: آیا محل رستوران درمنطقه ای پر رفت و آمد با حجم ترافیکی بالا میباشد؟ اگر اینطور است آیا جای پارک به اندازه کافی وجود دارد؟ آیا رستورانهای دیگر منطقه به اندازه ی کافی مشتری دارند؟

گام سوم: نام رستوران خود را انتخاب کنید

احتمالاً سرگرم کننده ترین گام، انتخاب نام رستوران است. نامی را انتخاب کنید که معنا و مفهومی داشته باشد. این نام میتواند بازتابی از نوع غذا و یا محل شما باشد.

گام چهارم: بیزینس پلن (برنامه کسب و کار) خود را بنویسید

بیزینس پلن یک ابزار عالی است که اجازه میدهد بنیان گذاران یک کسب و کار دیدگاه ها و برنامه های آینده ی خود را بیان کنند. هنگام استفاده از هر فرمت بیزینس پلن سوالات استانداردی وجود دارد که شما را مجبور می کند یک چشم انداز بلند مدت و استراتژی برای کسب و کار خود تعریف کنید. هنگامی که افکار خود را روی کاغذ می آورید، آنها می توانند به عنوان یک راهنما و چراغ راه در پیشبرد اهدافتان مورد استفاده قرار گیرند.

گام پنجم: منابع مالی پیدا کنید

این مرحله، مرحله ای است که بیشتر افراد را از راه اندازی رستوران باز میدارد. اگرچه پیدا کردن منابع مالی برای افتتاح رستوران سخت است اما غیر ممکن نیست. بین بانک ها و سرمایه گذاران خصوصی تامین مالی امکان پذیر است. اما شما نیاز دارید که خود را شخصی حرفه ای و آماده نشان دهید که میدانید چه کاری قرار است انجام دهید و چه هدفی را دنبال می کنید.

گام ششم: درخواست پروانه و مجوز فعالیت کنید

بسیاری از مجوزها و پروانه های کسب به هفته ها و یا حتی ماهها زمان برای تایید نیاز دارند. پس بهتر است به محض پشت سر گذاشتن گام پنجم که تامین مالی است، به دنبال گرفتن مجوزهای لازم برای رستوران باشد.

گام هفتم: رستوران خود را دیزاین (طراحی) کنید

یک فضای بزرگ خالی به سرعت با اضافه کردن آشپزخانه، سالن، سرویس بهداشتی و … پر میشود. صرفاً پر کردن فضای رستوران ملاک نیست. در طراحی یک رستوران همیشه باید توازنی بین زیبایی شناختی و گنجایش برقرار باشد.

گام هشتم: منوی رستوران را بنویسید

یک منوی خوب باید روشن، توصیفی و به راحتی قابل خواندن و درک و دارای طراحی منظم و تمیز باشد. 

گام نهم: وسایل مورد نیاز رستوران را خریداری کنید

هنگامی که شما طراحی رستوران خود را انجام دادید، می توانید شروع به خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی و مبلمان برای سالن خود و مناطق دیگر رستوران نمایید. بنشینید و از خود بپرسید دقیقا به چه چیزی نیاز دارید. یک لیست از تمام آنچه نیاز خواهید داشت تهیه کنید سپس برای خرید هر یک، برنامه ریزی و تحقیق کافی کنید.

گام دهم: پرسنل خود را استخدام کنید

وقتی که شما به روز بازگشایی نزدیک می شوید، لازم است که استخدام پرسنل خود، چه برای آشپزخانه چه برای سالن را شروع کنید. سعی خود را بکنید افرادی با روابط عمومی بالا، صبور، خوش برخورد و مسئولیت پذیر را استخدام نمایید.

گام یازدهم: برای رستوران خود تبلیغ کنید

تبلیغات مهمترین وسیله برای شناساندن رستوران خود به مردم است. یک وب سایت خوب و کارا برای رستوران خود بسازید. شبکه های اجتماعی یکی از کارآمد ترین، بهترین و ارزان ترین نوع تبلیغات می باشد.

آنچه شما نیاز دارید:

صبر و استقامت

آستانه بالا برای تحمل استرس

مدیریت زمانی و مدیریت مالی

ایده پردازی

 
لیست خدمات
دسترسی سریع

تهران ، خیابان نظام آباد ، بعد از ایستگاه حسینی ، کوچه گیو ، پلاک 38 ، ساختمان پزشکان ، واحد 1

تلفن :   77559492   -   77564664

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به انجمن صنفی آشپزان و سرآشپزان استان تهران می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح