77564664 info@chti.ir
امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
انتخاب ملک برای راه اندازی رستوران بر حسب سرمایه و امکان سنجی

این ایده ها ، برنامه ریزیها و عملکرد ماست که باعث پیروزی یا شکست پروژه کاری ما می شود .برا ی اثبات گفته هایم مثالی برای شما می آورم ، آیا تا کنون به این اندیشیده اید که چطور می توان در کویر کسب و کاری ایجاد کرد ؟  بلی در کویر ، کویری که در آن ممکن است زندگی برای مدت طولانی امکان پذیر نباشد و یا بسیار طاقت فرسا باشد اما باید بدانیم تعدادی دانشجو با امکان سنجی دقیق و با حرکتی خلاقانه و با درایت و برنامه ریزی دقیق با خرید کافی شاپها و رستورانهای سیار که بصورت یک کابین قابل حمل با وسایل نقلیه دیگر را دارد و با هماهنگی و بازاریابی از تورهای کویرنوردی به دل کویر رفته و به آنها در طی مدت اقامتشان در کویر سرویس می دهند و سپس با آنها در طی مدت اقامتشان در کویر سرویس می دهند و سپس با آنها باز می گردند و درآمد خوبی هم کسب می نمایند و با بازاریابی بیشتر و هماهنگی با تعداد بیشتر .تورها باعث رونق کسب و کار خود می شونداین یعنی امکان سنجی ، یعنی با سنجیدن شرایط و بررسی آن ، و با اقدامی هوشمنداته مبادرت به کسب و کاری خوب و غیر تکراری بپردازیم ، پس وقتی کسی میتواند برای خود در کویر کسب و کاری ایجاد نماید حتما میتوان در قلب شهرهای بزرگ هم اینکار را به نحو احسنت و با میزان سود آوری بیشتر و کیفیت بالاتر انجام داد اما متاسفانه بسیار پیش می آید که خیلی از رستورانها در همین شهرهای بزرگ با شکست مواجه می شوند ، و بسیار هم پیش می آید که رستورانهایی نه تنها موفق می شوند بلکه این پیروزی منجر به احداث شعبات دیگر آنها نیز می شود .

لیست خدمات
دسترسی سریع

تهران ، خیابان نظام آباد ، بعد از ایستگاه حسینی ، کوچه گیو ، پلاک 38 ، ساختمان پزشکان ، واحد 1

تلفن :   77559492   -   77564664

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به انجمن صنفی آشپزان و سرآشپزان استان تهران می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح