77564664 info@chti.ir
امروز شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
طرز تهیه قیمه نثار

 قیمه نثار یکی از غذاهای پرطرفدار سنتی ایرانی است. قیمه نثار از غذاهای سنتی قزوین است که مراسم ها، آیین ها و مراسم عروسی استفاده می شود. در قزوین برای تهیه قیمه نثار از ادویه مخصوص قیمه نثار استفاده می شود. این قیمه را معمولا با سبزی خوردن، سالاد و دوغ مصرف می کنند. در ادامه با طرز تهیه قیمه نثار آشنا خواهید شد.
 

مواد لازم:

    برنج   ۵ پیمانه
    گوشت خورش   ۵۰۰ گرم
    خلال پوست پرتقال  یک دوم پیمانه
    خلال پوست نارنج  یک دوم پیمانه
    خلال بادام  یک چهارم پیمانه 
    خلال پسته  یک چهارم پیمانه
    زعفران دم کرده  یک چهارم پیمانه
    زرشک   یک چهارم پیمانه
    گلاب  یک قاشق چایخوری
    دارچین یک قاشق چایخوری
    کره  ۵۰ گرم
    هل  یک قاشق چایخوری
    شکر  ۱ قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق سوپخوری
 
طرز تهیه:

گام اول: پس از پخت برنج، پیاز را بصورت ریز خرد کنید و تفت دهید. سپس گوشت خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. پس از اضافه کردن زردچوبه و رب گوجه فرنگی و تفت دادن آنها، مقداری آب داخل قابلمه بریزید. گوشت باید روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود.
گام دوم: در اواخر پخت، نمک، دارچین، زعفران، هل، گلاب و آبلیمو را نیز اضافه نمایید.
گام سوم: در یک تابه کوچک مقداری کره را ذوب کنید و خلال پوست پرتقال شیرین شده، خلال پوست نارنج شیرین شده، خلال بادام، زعفران دم کرده، گلاب و شکر را در آن کمی تفت دهید. مواد را از روی حرارت بردارید و سپس خلال پسته را اضافه کنید.
گام چهارم: مقداری از برنج پخته را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و کلیه مواد بالا را به آن اضافه نمایید. قیمه نثار آماده است. آن را در ظرفی مناسب و زیبا سرو نمایید.

لیست خدمات
دسترسی سریع

تهران ، خیابان نظام آباد ، بعد از ایستگاه حسینی ، کوچه گیو ، پلاک 38 ، ساختمان پزشکان ، واحد 1

تلفن :   77559492   -   77564664

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به انجمن صنفی آشپزان و سرآشپزان استان تهران می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح