3خرداد

شیره انجیر

طرز تهیه شیره انجیر زرد و سیاه به یک صورت است اما بهتر است از انجیر آبدار و تازه و درشت استفاده شود تا شیره ی بدست آمده طعم بهتری داشته باشد . این شیره برای تنظیم گوارش بسیار مفید و کاربردی است و به کار کردن معده کمک می کند

بیشتر بدانید....
3خرداد

آیا فواید کنجد را میدانستی؟

با مصرفی کافی و صحیح کنجد به سلامتی و تغذیه در رژیم خود به سلامت و سیتسم ایمنی بدن خود کمک کنید زیرا سرشاز از پروتئین /فیبر/کلسیم و ... است

بیشتر بدانید....
3خرداد

خواص شیره انگور

شیره انگور یک خونساز بسیار قوی است و در زمینه تب سنتی به عنوان خونساز شناخته شده. شیره انگور باعث بهبود بسیاری (واریس , کم خونی و...) از بیماری ها می شود

بیشتر بدانید....
3خرداد

خواص شیره توت

شیره توت منبع غنی از آهن است و به افرادی که دارای کم خونی هستند توصیه میشود در صبح و یا در میان وعده های خود شیره ی توت را جای دهند

بیشتر بدانید....
3خرداد

شکرک زدن شیره ها

برای جلوگیری از شکرک زدن شیره نباید آن را در یخچال نگهداری کرد و برای از بین بردن آن باید شیره را روی شعله کم و یا بخار داغ حاصل از جوشاندن آب کتری بگذارید

بیشتر بدانید....

ما منتظر شما هستیم

تماس با ما
جهت اطلاع از اخرین اخبار و اطلاعیه های انجمن صنفی آشپزان و سرآشپزان ایران میتوانید در خبرنامه تخصصی انجمن عضو شوید.

عضویت در ویژه نامه..

تماس با ما